Garshan zijden handschoenen ayurvedische therapie stimuleert stofwisseling en bloedsomloop, ondersteunt de lymfedrainage, en reduceert cellulitis Een perfect alternatief voor de ayurvedische massagetherapie met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massagetherapie: een behandeling met ruw zijden handschoenen waarbij géén olie wordt gebruikt. Ideaal voor het verminderen van afvalstoffen, voor gewichtsverlies of bij verhoogde kapha.

Garshan-massagetherapie stimuleert het bindweefsel, activeert de stofwisseling en de bloeddoorstroming. Het milde peeling-effect van de Garshan-handschoen helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en werkt ondersteunend bij het voorkomen en verminderen van cellulitis. Garshan-massagetherapie dient niet te worden uitgevoerd bij: verhoogde onrust, direct voor of na het eten, niet te laat op de avond (vanwege de stimulerende werking), bij ziekte, bij vrouwen tijdens zwangerschap of menstruatie.

De Garshan-handschoenen zijn vervaardigd uit ongebleekte, zuivere natuurzijde en kunnen ook door mensen met een allergie worden gebruikt. De gebruikte zijde wordt op bijzonder natuurvriendelijke wijze geproduceerd.