GEEN VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR VOOR AYURVEDISCHE BEHANDELINGEN

Garshan zijden handschoenen ayurvedische therapie stimuleert stofwisseling en bloedsomloop, ondersteunt de lymfedrainage, en reduceert cellulitis Een perfect alternatief voor de ayurvedische massagetherapie met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massagetherapie: een behandeling met ruw zijden handschoenen waarbij géén olie wordt gebruikt. Ideaal voor het verminderen van afvalstoffen, voor gewichtsverlies of bij verhoogde kapha.

Garshan-massagetherapie stimuleert het bindweefsel, activeert de stofwisseling en de bloeddoorstroming. Het milde peeling-effect van de Garshan-handschoen helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en werkt ondersteunend bij het voorkomen en verminderen van cellulitis. Garshan-massagetherapie dient niet te worden uitgevoerd bij: verhoogde onrust, direct voor of na het eten, niet te laat op de avond (vanwege de stimulerende werking), bij ziekte, bij vrouwen tijdens zwangerschap of menstruatie.

De Garshan-handschoenen zijn vervaardigd uit ongebleekte, zuivere natuurzijde en kunnen ook door mensen met een allergie worden gebruikt. De gebruikte zijde wordt op bijzonder natuurvriendelijke wijze geproduceerd.