Deze Oosterse methodiek met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. Deze massagemethodiek stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Een kruidenstempel-massagetherapie is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. Deze methodiek biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

Daarnaast is deze zachte behandelingsmethode heel geschikt voor mensen met spier- en gewrichtsklachten zoals: reuma, artritis, artrose, fibromyalgie etc…