Bamboe massage

De bamboe massage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De combinatie van de bamboe stok en aanraking met warme massage-handen zorgen ervoor dat spanningen uit je lichaam verdwijnen. Bamboe massage is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, die zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Indonesische Pitjit massage

In het Indonesisch staat het woord Pitjit voor massage. Pitjit is een stevige vorm van massage met snel opeenvolgende bewegingen.

Pitjit bevordert de doorbloeding en energiedoorstroming en is een intensieve wijze van masseren met name door de krachtige duim-over-duimtechniek.

Ondanks de krachtige handelingen werkt Pitjit massage ontspannend. Fysiek en mentaal zult u zich als herboren voelen.

Hotstone massage

De hotstone massage is een weldaad voor uw lichaam.

De warmte van de stenen geeft een ontspannende werking aan vermoeide of pijnlijke spieren.

Warm waterkussen massage

Tijdens de warm waterkussen massage ligt u op een heerlijk verwarmd kussen met water van 40 graden wat direct ontspanning geeft en de spieren lekker opwarmt.
Deze techniek is toe te passen  gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap, bij ouderen, mensen met rugklachten, maar is ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.